Melkein DIY-projekti.

Oli ihan niinkuin pikkiriikkisen lähellä, etten laittanut taas tuossa perjantain ja lauantain välisenä yönä HAISTA VITTU VITTU VITTU VITTU VITTU -viestiä menemään pallon toiselle puolen. Jotenkin tämä on niin tuttua. Ajatukset toisesta ovat jo hälvenneet arkena, ne eivät valvota öisin eivätkä aiheuta kuristavaa tunnetta. Mutta sitten pienessä huppelissa, laskuhumalan iskiessä yöbussissa, sitä vaan tahtomattaan eksyy ajattelemaan toista. Ja siinä hetkessä koko maailma tuntuu epäreilulta ja tunteitaan ryydittää melankolisella musiikilla. Sitten menee kotiin, jossa pimeässä seisoo tyhjä sänky. Vaatteet päällä, vähän vollottaen kaivautuu peiton alle. Ei viitsi edes päiväpeittoa ottaa pois, se tuo vähän painoa ja sulkee allensa, turvalliseen koloon.

tumblr_mgu9yzZNpY1qerpqao16_r1_250.gif

Aamulla herää. Nousee ylös ja nauraa yöllisille ajatuksille.

 

Sunnuntaina sain mestari-idean.
Vessan roskis on saanut mm. kuorrutusta meikkivoiteesta, se on kerännyt pinttynyttä pölyä kanteensa ja ruostetta useampaan kohtaan.
Jo tovin ostoslistalla on siis roikkunut uusi roskis, mutta lähtökohtaisesti vessaan suunnitellut roskapöntöt on rumia, joten uutta hankintaa ei ole vielä tehty.

Minä kun olen vähän tällainen diy-henkinen ihminen, niin päätin, että kävisin ostamassa matta mustan spraymaalin ja suihkisin pöntön uuteen kuosiin. Juttelin Tinderissä yhden mukavan oloisen pojan kanssa ja päässäni syttyi idea. Blogissakin on tullut todistettua, että aina ei mene ihan niinkuin Strömsössä, joten heittäydyin apua tarvitsevaksi, avuttomaksi naiseksi.

Suitsait sukkelaan parvekkeelleni levitettyjen Hong Kong -tarjouslehtien päällä oli roskis, purkki spraymaalia, maalarinteippirulla ja mies.

jcwd

Ja nyt vessassani on ihan super hieno roskis:
17547035_10155180298904777_5842386980061714147_o

Oli myös aidosti kiva olla jonkun kanssa lähekkäin.
Kyseessä ei ollut mikään vuosisadan rakkaustarinan alku, mutta mukavaa sunnuntaihengailua – minulle ihan puhdas win-win.

Herra kyllä lupautui tarvittaessa auttamaan muidenkin projektien kanssa..
Katossanihan ei esimerkiksi ole yhtään lamppua ja yksi olohuoneen seinä kaipaisi kipeästi maalausta. Tai on kaivannut jo yli kahden vuoden ajan…
Siispä pistin sanansa korvan taakse ja lunastan lupauksen tarvittaessa.

Että ottakaahan kaikki ilo irti siitä Tinderistä!

Mainokset

3 thoughts on “Melkein DIY-projekti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s