Että mitähän vittua.

Hämmennyin eilen ja pahasti.

Whatsapp kilahti viestin merkiksi. ”Moikka! :)”

Viestin lähettäjä oli yksi mies, jonka meinasin tavata reilu vuosi sitten. Hän oli tulossa luokseni, kun riuduin flunssan kourissa. Jossain vaiheessa hälytyskellot alkoivat soimaan miehen innokkuuden vuoksi ja pienen salapoliisityön jälkeen selvisikin, että mies on naimisissa.

Peruin kutsuni ja kerroin samalla myös melko vahvan mielipiteeni hänen toiminnastaan. Mies yritti (turhaan) selitellä, ettei asia ollut niin yksinkertainen, mutta rakkautta pursuavat hääkuvat Facebookissa olivat hieman ristiriidassa sanomisten kanssa.

Herra on Facebookin perusteella edelleen naimisissa. Enkä vaivautunut edes vastaamaan hänen viestiinsä. Vaikka ihan vähän olisi tehnyt mieli kysyä, että mikäs hänet sai minulle viestiä laittamaan.

 

Toinen paljonkin ihmetystä aiheuttava mies on koomikko.

Hänhän on tasaisin väliajoin ollut minuun yhteydessä, viimeksi ilmoitti numeronsa vaihtuneen (kiva?). Olemme kavereita Facebookissa, joten näen hänen todella ällösöpöt kuvat ja tilapäivitykset, jotka liittyvät hänen vaimoonsa. Viimeisimmässä kuvassa hän esitteli uutta tablettia (?), jonka oli vaimolleen hankkinut saatesanoin ”tää odottaa sua kotona”. Joku nainen oli kommentoinut vitsinä, että hän miettii välittömästi, mitä tekoja miehensä hyvittelee, jos tuollainen odottaisi kotona.

Noh. Niin. Eihän koomikkokaan muuta kuin laittele minulle seksifantasioitaan ja muutenkin kerro, kuinka ihana ja ihastuttava ihminen olen. En usko olevani myöskään ainoa! Joten että mitähän vittua sinäkin koomikko puuhaat? 

 

 

Ps. Tämä teksti kirjoitettu kännykällä ja sanottakoon, että on niin vittumaista puuhaa, että piti kahteen otteeseen keskeyttää. Periksiantamattomana ihmisenä taistelin loppuun!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s