Seksuaalisesta viehätysvoimasta.

Törmäsin tänään Puumiksen kirjoitukseen, jossa puitiin Kauneus ja terveys -lehden tekemää ”seksitutkimusta”.
Puumis onnistuneesti tiivisti ja avasi aika paljon ajatuksia, joita tämä luotettava tutkimus minussakin herätti.

Puhtaasta mielenkiinnosta tekisi mieli ostaa tuo lehti ja katsoa, onko siinä esitetty tutkimuksen tuloksia jotenkin vakuuttavammin kuin tuossa lyhyessä nettiartikkelissa.
Esimerkiksi kohdan ”Miehiä vaivaa kaikkein eniten kumppanin ylipaino. Miehille se oli selvästi merkittävämpi puistatuksen aihe kuin naisille” tueksi ja havainnollistamiseksi olisi mielestäni syytä esittää lukuja. Ylipaino saattoi olla useimmiten esiintyvä vastaus, mutta tässä ei kerrota vastasiko niin 70, 50, 30 vai 10 prosenttia miehistä.

Siitä, että tutkimukseen on osallistunut 386 ja 1/3 miestä, joiden mielipiteet yleistetään koskettamaan kaikkia miehiä, en viitsi edes sanoa mitään.

Joka tapauksessa.
Tämä herätti paljon ajatuksia.

Toivon todella, että kukaan nainen, jolla on kiloja siellä täällä, ei pidä itseään vastenmielisenä tämän tutkimuksen valossa.
Kauneus ja terveys -lehden sisältöä en kovin hyvin tunne, mutta ainakin tämän tutkimuksen perusteella he ihannoivat vain tietyntyyppistä naisvartaloa.
Hyi teitä.

Jäin miettimään sitä, mistä seksuaalinen vetovoima muodostuu.
Minulla on ylimääräisiä kiloja ja senttejä, mutta silti olen saanut pääasiassa vain positiivisia kommentteja ulkonäöstäni.
Moni mies on kehunut vartaloani kauniiksi ja sitten on tietty hipsterin kaltaisia tyyppejä, jotka ovat suoraan möläytelleet ”Sä näytät siltä, että sun kanssa ois tosi hyvää seksiä”.

Koska en pysty porautumaan miesten mieleen ja siihen, ovatko tapaamani tapaukset aidosti viehättyneet minun ulkonäöstäni vai muista tekijöistä, pohdin asiaa omasta näkökulmastani.
Mikä minua viehättää miehissä?
Mikä on turn off seksin osalta?

Otan esimerkiksi rentun.
Rentun ruumiinrakenne on samanlainen kuin valtaosalla suomalaisista miehistä.
Ehkä joskus teinivuosina hänellä on ollut pyykkilautavatsa, mutta muutama ylimääräinen keskiolut on varmistanut, että se on hautautunut massan alle.
Hän ei ole, mutta ei myöskään timmissä kunnossa.

Mutta kun hän istui toista tuntia sohvan toisessa päässä, sieluni huusi hänen kosketustaan. Ilmassa oli erityinen lataus, sellainen, että kun huulemme vihdoin löysivät toisensa mahan pohjassa värähteli.

Renttu on ulkonäöllisesti sellainen, että ensin hänet nähdessäni mietin jopa, että ”voi ei”.
Hän ei täysin vastannut muodostamaani mielikuvaa ja toisaalta hän ei myöskään vastannut minun mielikuvaani unelmamiehestä.
Mutta silti hän sai minut tärisemään kosketuksensa alla ja melkein räjähtämään halusta ennen kun sain upottaa sormet hänen hiuksiinsa.

Mikä hänessä sitten aiheutti tämän?

Ensinnäkin äly. Se on niin julmetun seksikästä, jos mies osaa keskustella fiksusti, ampumatta yli.
Sosiaaliset taidot. Seksikkyyttä lisää, jos mies on täysin tilanteessa mukana, kuuntelee, keskittyy, reagoi ja jatkaa silloin, kun omat sanat loppuvat.
Katse. Ensimmäisiä värähtelyjä kehossa synnyttää naulitseva katse, joka kielii, että mies ajattelee koko ajan samoja ajatuksia kuin sinä. Katse ei harhaile ympäri huonetta, eikä liioin tahdittomasti tissien kohdillakaan. Katse on levollinen, kulmat silloin tällöin hieman kurtistuvat.
Hymy. Kun läpivalaisevaan katseeseen lisätään hymy, on vaikea pidätellä itseään suutelemasta ihanasti kaareutuvia huulia.
Eleet. Renttu oli koko ajan tilanteessa läsnä. Hän piti kättään sohvan selkänojalla niin, että se oli 10 senttimetrin päässä minusta. Niin lähellä, mutta juuri silti niin kaukana, ettei siihen voinut vahingossa koskea. Mutta luin sen selkeänä viestinä siitä, että hän oli avoinna minua kohti, kenties itsekin mietti, miten ärsyttävä tuo 10 cm matka välillämme oli.

Meinasin revetä liitoksissani viimeistään siinä vaiheessa, kun renttu riisui neuleensa pois paljastaen tatuoidut käsivartensa.
Tatuoinneista on tullut minulle se juttu, joka sytyttää, vaikka muuta kipinää ei tuntuisi olevan. Uskon, että kaikilla on joku toisen tyyliin/ulkonäköön liittyvä heikko kohta.
Tatuointien lisäksi minulla toimivat ylipäätään sopivasti suonekkaat kädet. Huh. Sellaiset kun lasketaan ihoa vasten, alkaa kokovartalotärinä välittömästi.

Lisäisin vielä yhden tekijän, jota en osaa pukea sanoiksi. Se on jollain sellaisella kuudennella aistilla havaittavissa ja ehkä se on kytköksissä tietynlaiseen itsevarmuuteen. Mutta siis joistakin ihmisistä vain aistii, että he ovat hyviä sängyssä.
Että he ovat seksuaalisesti samalla tasolla kuin itse, aktiivisia ja intohimoisia.

 

Jos mies sen sijaan, ulkonäöstään huolimatta, ei ole läsnä, ujostelee liikaa tai vaihtoehtoisesti etenee tahdittomasti, katoaa meikäläisen halut nopeammin kuin hän ehtii sanoa ”haluan sua”.
Tietysti myös jotkin sellaiset konkreettiset asiat kuten vaikkapa epähygieenisyys ovat halun sammuttajia, mutta aika vähän näitä pystyy nimeämään.

Joten arvon naiset ja miehet.
Vaikka tässä nyt taas yritän selittää seksuaalisesta viehätysvoimasta mitään siitä tietämättä, niin älkää antako tämän tutkimuksen muodostaa mielikuvaa siitä, että vain ulkonäkönne perusteella teidät voidaan jakaa haluttaviin tai ei haluttaviin.

Seksuaalinen vetovoima on mielestäni monen tekijän summa.

Komppaako joku?
Vai oletteko täysin eri mieltä?

Olisi muuten myös verrattain hauska kuulla, onko teilläkin jotain sellaisia juttuja, jotka sytyttävät takuuvarmasti?

 

Mainokset

4 thoughts on “Seksuaalisesta viehätysvoimasta.

 1. Jonna sanoo:

  Komppaan täysin! Niin paljon kun on naisia ja miehiä , on myös mieltymyksiä. Joku tykkää lyhestä naisesta toinen pitkistä. Jotkut tykkää tatuoinneista toiset vihaa niitä.

  Mua sytyttää se että miehessä on jotain mistä ottaa kiinni eli ei ole tosi laiha. Verisuonet kun näkyy esim käsissä niin aaah, alkaa jo mahanpohjassa kiehnätä. Miehellä pitää myös olla intensiivinen katse ja itsevarmuutta. Ihmeellisintä on se että jos tiedän että mies on kätevä käsistään niin olen jo ihan märkä ja mietin miten taitava hän onkaan sängyssä. Tadaa vielä kun miehestä pystyy vaistoamaan miten hermostunut hän on sen takia että häntä himottaa niin olen aivan myyty enkä pysy housuissani enää. Kaiken kruunaa kun mies sanoo että olen haluttava. Ahh 🙂

  Liked by 1 henkilö

  • Jep, siinähän se tuli tiivistettynä!
   Ja tunnistan kans tuon, että jos tietää toisen olevan kätevä käsistään niin sitä on jo kliimaksissa ennen kun mies edes koskettaa.. Toimii myös toiste päin, jos tietää että homma ei toimi, on vaikea päästä oikeaan fiilikseen!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s