Kun kaksi eri planeettaa kohtaavat.

Pikapäivitys taas.

Kuten uumoilinkin, eivät tämän(kään) päiväiset treffit poikineet sitä rakkaustarinaa. Jos rehellisiä ollaan, treffikumppanin ilme oli kerrassaan epäuskoinen, kun hän näki minut. En ole kertaakaan tähän mennessä saanut kuulla, etten olisi ulkonäöllisesti vastannut odotuksia. Kaikkihan varmasti näyttävät todellisuudessa hieman erilaiselta kuin kuvissa. Ei tämäkään tyyppi sitä ääneen sanonut, mutta näin negatiivisen tyrmistyksen hänen silmistään. Letkautukseni hänen polkupyöränsä hipsterimäisestä ulkonäöstä ei tainnut myöskään tuoda lisäpisteitä.

Hän oli erittäin hiljainen. Emme selkeästikään jakaneet kovin paljon yhteisiä mielenkiinnon kohteita, joten luojan kiitos olimme päätyneet treffeille museoon. Saatoin uppoutua näyttelyn antimiin, eikä tarvinnut koittaa vääntää keskustelua.

Museot ovat muuten hyvä treffivinkki. Jos kyseessä olisi ollut joku toinen tapaus, siellä olisi varmasti ollut vielä hauskempaa.

Mutta näin tällä kertaa taas. Leuka rintaan ja kohti uusia paskoja treffejä. Pitäisikö tässä alkaa jo tehdä tilastollisesti perusteltavaa väitettä, että Tinderissä ei ole hyviä miehiä minulle?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s