Miten meni noin niinku omasta mielestä?

Suu on vieläkin rutikuiva ja silmät näyttää siltä, kun luomien sisään olisi ruiskutettu jotain botoxia. Kaipa tämä kankkunen huomiseen mennessä helpottaa?

Viikonloppu tuli ja meni.
Lauantaina sain kuin sainkin seksiä! Olisi ollut oikein kaksi ottajaa, mutta toiselta ei löytynytkään kumia ja taisin sitten nukahtaa (sammua) kesken kaiken. Ensimmäisestä tyypistä saatetaan vaikka vielä kuullakin jotain. En tiedä edes hänen oikeaa nimeään, sillä puhelimeen olin tallentanut puhelinummeron Mamuna. Kyseessä on siis tosiaan alkujaan Iranilainen (?) miekkonen. Erittäin komea ja taisi olla ihan mukavakin.

Seuraava aamu oli kyllä kummallinen.
Hän oli laittanut yöllä viestiä, kun oli jo lähtenyt majapaikastani. Aamulla laitoin hänelle jotain kysymystä paluukyytien aikatauluihin liittyen ja hän vastasikin. Kun näimme aamupalalla hän hädintuskin tervehti ja vastasi myöhemminkin todella tylysti minulle.

Ja voitte varmaan uskoa, että allekirjoittanut ei kuulu niihin ihmisiin, jotka jo seuraavana päivänä tunnustavat rakkauttaan ja antavat vähintäänkin psykopaatin kuvan itsestään. Mamu sanoi, että ”laitetaan viestiä, kun ollaan kotona”. Meinasin näyttää keskisormea, mutta hillitsin itseni ja mutisin jotain epäselvää.
Suureksi yllätyksekseni hän laittoi viestiä iltapäivällä, kun olin tunnin ehtinyt röhnöttää sohvalla.
Ehkä tässä on jotain kulttuurieroja..

Sunarille laitoin viestiä, tulisiko hän luokseni, kun oli tiedettävästi samalla paikkakunnalla sunnuntaina. Hän jo lupautui tulemaan, mutta ei koskaan ilmestynyt. Haukuin hänet illalla petturiksi ja palasinkin alkuperäiseen suunnitelmaan laittamalla browniepojalle viestiä. Hän ei kuitenkaan myöskään päässyt tulemaan luokseni, koska kärsi mojovasta päänsärystä.

Karma is a bitch. Vietin sitten sunnuntaikrapulapäivän ilman seuralaista, karmivassa puutteessa. Täytyy tosissaan alkaa miettimään, että mistä saisi tähän hätään hyvää seksiä.. Ehkä junamies saa minulta viestiä tänään tai huomenna.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s