Elämä on.

google

Elämä on toisinaan juhlaa, mutta aina välillä se antaa vähän paskaakin niskaan. En itse näe elämää pelinä tai suorituksena, mutta hakuehdotusten perusteella joillekin sen on sitäkin.

Nimetön
Yleensä muutokset tapahtuvat niin hitaasti, että niitä ei oikein ymmärräkään. Tai niiden vaikutusta koko elämään ei sillä hetkellä hahmota. Jos kelaan omaa elämääni vuoden verran taakse päin, on tapahtunut paljonkin merkittäviä asioita: Olen vihdoin valmistunut, olen muuttanut, olen menettänyt viimeisen isovanhempani, olen eronnut, olen käynyt treffeillä enemmän kuin koko edeltävän elämäni aikana yhteensä ja olen saanut yhdestä kaverisuhteesta muodostettua tärkeimmän ystävyyssuhteeni. Paljon asioita, jotka tapahtuvat enemmän tai vähemmän huomaamatta, mutta joilla on ollut paljon vaikutusta siihen, kuka olen nyt.

Viime päivien tapahtumat saivat taas miettimään tätä elämän kulkua. Miten yhtäkkiä tilanteet voivat muuttua päälaelleen. Insinöörin kanssa kerkesimme viettämään aikaa yhdessä puolitoista kuukautta. Tuo aika on samalla todella pitkä ja samalla niin kovin lyhyt. Siinä ajassa kuitenkin kerkeää tottua toiseen. Siihen, että laitellaan viestiä päivän mittaan, siihen, että on joku, jota ajatella. Ja sitten, äkkiarvaamatta elämä vetää maton alta ja ollaan taas tyhjän päällä.

Monet ihmiset jäävät murehtimaan ja pyörittelemään asioita. Oma taktiikkani on käyttää yksi päivä asian käsittelemiseen ja sen jälkeen jatkaa elämää eteenpäin. Koska todistetusti uudet yllättävät käänteet odottavat jo seuraavan kulman takana, eikä ikinä tiedä onko tulossa positiivisia vai negatiivisia tuulia. Isoäitini kuoltua itkin tauotta yhden päivän. Seuraavana päivänä tulin töihin näyttäen siltä, kun olisin saanut oikeaa suoraa ja vasenta koukkua kumpaankin silmään, mutta itkua ei irronnut edes väkisin.

En tiedä olenko jotenkin harjoitellut tähän tapaan käsitellä asioita vai onko kyse vain luonteestani. Yksi mottoni kuitenkin elämässä on nykyään:

Jos voit tehdä asialle jotain
DO IT
Jos et voi tehdä mitään
GET OVER IT

Elämä on tässä ja nyt. Joten älkää eläkö eilisessä.
Jos tämä kaikki on peliä, sitä ei valitettavasti saa pauselle.
Kannattaa siis jatkaa sisulla eteenpäin, ettei vaan menetä elämiä.

Ps. Kahdet treffit sovittuna – Sinkkis is back in the game.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s