Suomi24 osa 2.

Tuo Suomi24:n maailma on kyllä jossain määrin kiehtova.
Siellä miehet selkeästi ovat Tinderiin verrattuna vakavammalla mielellä liikenteessä.
Keskustelut ovat välittömästi syvällisempiä, kerrotaan itsestä muutakin kuin työ ja koulutus. Tähän toisaalta vaikuttanee varmasti oma profiilinikin, joka ei ole pelkästään muotoa ”iloinen ja sosiaalinen tyttö etsii seuraa”.

Monet miehet tuntuvat aidosti panostavan aloitusviesteihin. Todennäköisesti ainakin osalla on käytössä sama viestipohja, jota hieman muutetaan vastaanottajalle sopivammaksi, mutta sekin on parempi kuin pelkkä ”moi mitä kuuluu?”.

Jos siis olet mies, olet ajatellut nettideittailun kokeilemista, niin älä laita pelkästään mitä kuuluu -viestiä, nää edes vähän vaivaa.

Minulla sen tyyppiset viestit jäävät kokonaan huomioimatta. Jos saan 30 yhteydenottoa, niin kyllä harkitsen vastaamista ennemmin niille, jotka ovat oikeasti viitsineet edes lukea profiilini. Suomi24:ssa ei pysty laittamaan viestiä kuin viidelle eri ihmiselle 24 tunnin aikana, joten kaikkiin ei kuitenkaan pysty vastaamaan.

Huomioita:

+ Vakavalla mielellä olevat miehet – haluavat tutustua tosissaan
+ Seksiseuraa (maksullistakin) etsivät miehet ilmoittavat asian suoraan, joten ko. viesteihin on helppo olla reagoimatta
+ Miehet ottavat rohkeasti yhteyttä
– Kuvattomat profilit – moni mies on kuitenkin laittanut viestin yhteydessä linkin kuvaansa jollain toisella sivustolla. On ymmärrettävää, että kaikki eivät esimerkiksi ammattinsa puolesta halua tuoda kasvojaan kaikkien nähtäville.
– 5 viestin rajotus. Poistettavissa maksullisella treffit plus -päivityksellä, mutta ei kuulu omalle hankintalistalle.

Jos aiot laittaa profiilin sivustolle, suosittelen:

Kertomaan profiilissa itsestäsi avoimesti. Miehen/naisen on näin helppo tarttua joko yhteen tai useampaan asiaan, joilla startata keskustelua. Toki tämä riippuu aika paljon siitä, mitä itse haluat.

Näkemään vaivaa aloitusviestien kanssa. Varmasti kaikki saavat sivustolla enemmän ja vähemmän viestejä, joten persoonattomat, yhden lauseen viestit tai tervehdykset katoavat massaan.

Tässä esim. katkelma omasta profiilistani:

”Syön hiilareita ja kaloreita. Ylipäätään nautin ruoanlaitosta, vaikken itseäni luonnehtisi perustasoa kummemmaksi kokiksi. Ruokahetkien jakaminen jonkun kanssa kahdestaan tai isommallakin porukalla on elämän suola.

Hetkessä eläminen ei tarkoita minulle jokaisen päivän täyttämistä toinen toistaan trendikkäämmillä tapahtumilla. Joskus sohvaperunointi on vaan äärimmäisen siistiä! Ja arki ihan oikeasti on jees.”

internetdating

Kannattaa myös miettiä niitä odotuksia, joita toisesta luo viestien perusteella. Aina ne ei välttämättä pidä kutinsa – puolin ja toisin.

Ja sitten ei kun profiilia väsäämään! 🙂

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s