Viikonlopputunnelmissa.

Otetaanpas pientä ennakkokatsausta tulevaan viikonloppuun:

Gekko on koko viikon osittain vihjaillut, että haluaisi tavata.
Samalla hän on ilmoittanut vetävänsä perjantaina rynnäkkökännit – selvä.
Mutta nyt häneen on iskenyt Man flu – oh god.

”Toivottavasti juhannukseksi paranee”.

Reaktio yhtäaikaa:

Jep, tämä esiintyy jo toista kertaa, mutta oli vaan niin osuva!

Jep, tämä esiintyy jo toista kertaa, mutta oli vaan niin osuva!

Aaaand

s2JZ0Y6EiqEiQ

C’moon! Eiköhän ne antibiootit juhannukseen mennessä pure!

Vähän on mennyt maku koko tyyppiin.. eiköhän tuo tule ennemmin tai myöhemmin tippumaan pois kuvioista.

Lauantaina on sovittuna treffit yhden sarjaan ”too good to be true”-kuuluvan miehen kanssa. Tai ainakin hän vaikuttaisi sopivan tähän kategoriaan, todellisuus selvinnee lauantaina. Nähdään päivällä ja ihan tavalliset treffit olisi tiedossa, koska illalle on kummallakin jo ohjelmaa sovittuna. Tai itse asiassa.. hänen suunnitelmansa taisivat peruuntua….. ah mutta minullahan oli sovittua menoa.

Menoihin kuuluu muun muassa yhden vanhan tutun tapaaminen jatkojen merkeissä. Yhteinen historia ei pidä sisällään kuin yhden yön, jonka aikana ”oltiin sillai”. Koko yö oli melko hauska tapahtumasarja.
Olimme firman kekkereissä, joissa oli tietysti bilebändi soittamassa. Vanha tuttu kuului tähän bändiin ja oli ilmeisesti meikäläisen sieltä tanssilattialta illan kuluessa bongannut, koska bändin lopetettua hän tuli puheille. En tarkalleen – melko vahvan humalatilan vuoksi – muista, mitä tapahtui milloinkin, mutta aika viileästi taisin häntä ens alkuun kohdella. Pitkä piirittäminen tuotti kuitenkin tulosta ja lopulta yhtä hajonnutta kännykkää ja mustelmaista takamusta myöhemmin olimme vällyjen välissä.

Vanha tuttu asuu parin sadan kilometrin päässä. Ensikerrasta on jo vuosi aikaa, mutta miekkonen on tiiviisti pitänyt yhteyttä. (Mikä on aika hassua, koska mielestäni hotellissa vietetty yö oli selkeästi vain ”yhden illan juttu”). MUTTA kyllä minulle aina yksi erittäin hyvä pano kelpaa!

Perjantaille ei ole vielä mitään lyötynä lukkoon miesten osalta. Yksi Tinderissä jo ikuisuuden pommittanut miekkonen vähän tiedusteli suunnitelmia. Mutta nähtäväksi jää, mihin ilta päättyy! Ja onhan tässä muutenkin tuo Tinder taas tuntunut kuumentuneen kun viikonloppu lähenee 😉

Hauskaa viikonloppua tyypit!
Pidän teitä ajan tasalla mahdollisuuksien mukaan – ja sillä oletuksella, että on jotain, mistä pitää ajan tasalla. Keep your fingers crossed!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s