Tinder is back.

Olen tässä muutaman päivän ahdistunut siitä, että mitä Jonkun kanssa nyt tekisin ja miten jutussa etenisin. Toisaalta en ymmärrä miksi edes painin tämän asian kanssa. Pitäisi osoittaa taas vain suoraselkäisyyttä ja ilmoittaa suoraan, että tämä juttu ei nyt tunnu toimivan. Mutta haluaisin esittää perusteluita, miksi ei toimi? Mikä mättää? Miksi nyt yhtäkkiä?
Huomaan taas myös ajautuneeni käyttämään lapsellista taktiikkaani: jos olen tyly ja etäinen, ehkä Joku tajuaa itse, ettei homma toimi.
Nyt loppui, kasvan aikuiseksi ja hoidan jutun pois alta.
Heti kun saan tilaisuuden.
Heti…

Mutta kun tässä olen taas tuota Tinderiä lämmitellyt, tein aikanikuluksi vähän yhteenvetoa aiemmista Tinder kokemuksista. Ikään kuin muistutukseksi itselleni, minkälaista puuhaa se tosiasiassa on, koska paskaahan saa lapioida aika paljon ennen kuin sieltä niitä helmiä löytää.

UviwbbA

Juu ei ole muuten allekirjoittaneen Tinderistä tämä viesti..

Nopean laskutoimituksen perusteella olen tavannut 18 miestä Tinderin kautta. Todennäköisesti listasta on saattanut jäädä puuttumaan parikin, koska mitään varsinaista kirjaa en heistä ole pitänyt.

18 sisältää:

1 hullun.

Hän suuteli väkisin ensimmäisillä (ja viimeisillä) treffeillä ja myös vaikutti kaikin puolin epätasapainoiselta ihmiseltä, joka päätyi aika nopeasti estettyjen listalle whatsappissa.

1 todella epämukavan treffikokemuksen.

Ed. mainitun hullun tavoin treffikumppani oli selkeästi kiinnostuneempi kuin minä. Treffit päättyivät epämukavan pitkään halaukseen, jonka aikainen ilmeeni olisi pitänyt saada taltioitua!

13 uutta seksikumppania – 11 yhdyntää 2 suihinottoa.

Seksikokemuksista oikeastaan vain yksi oli pettymys. Mutta 10/11 hyvää on jo melko hieno suoritus! Ja mukaan on kuitenkin mahtunut ainakin neljä erittäin hyvää kokemusta.

3 tapausta, joiden kanssa seksi olisi ollut toivottavaa.

Näiden kanssa treffit jäivät joko yhteen kertaan tai sitten eivät vain johtaneet siihen.

Yksi näistä oli spessu. Hänen kanssaan muuten ilmaantui yllättäin parikin mahdollisuutta päästä petipuuhiin, kun hän tarjosi itseään halikaveriksi (?). Ensimmäisellä kerralla menkat (TAAS) sotkivat kuvioita ja seuraavalla kerralla oli aikataulullisia ongelmia. Too bad. Jäi sekin kortti katsomatta.. toistaiseksi 😉

10 useammat treffit poikinutta tapausta.

Näiden kymmenen lisäksi joidenkin kanssa oli selkeästi kiinnostusta nähdä uudestaan, mutta näin ei tapahtunut. Esimerkiksi parin viikon takaisen avautumisen jälkeen yhdestä jutusta on turha odottaa koskaan mitään jatkoa.

Olen ehkä ollut onnekas, koska totaalisia katastrofeja 18 pottiin sisältyy vain kaksi. Pääosin treffit ovat olleet miellyttäviä, miesten kanssa on ollut helppo jutella eikä ole syntynyt epämiellyttäviä tai vaivaannuttavia hiljaisuuksia.

Yhden kanssa treffit olivat ehkä aavistuksen vaivaannuttavat. Hän ilmoitti heti kärkeen olevansa lähdössä useamman kuukauden kestoiselle reissulle viikon päästä. En osannut peitellä hämmästyneisyyttä kasvoiltani. Kyseessä olivat toiset Tinder-treffini ja olin melko sinisilmäinen vielä. Jälkeenpäin mietittynä tajusin, että ko. tyyppi taisi etsiä vain seksiseuraa, mutta oli sen verta herrasmies, että ajatteli tarjoavansa lämmittelynä kahvit. Sori, en tajunnut, oisin kyllä antanu sulle!

nimetön

Mutta huomenna olisi luvassa treffit ja lauantaina panotreffit.
Uskallan väittää, että kuumien miesten määrä Tinderissä on tuplaantunut viime kerrasta!

imagesCAJOCFT6

Tindernousuhumala on alkanut.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s