Sijoittakaa rakkauteen.

Arkistoista sattui eteeni kaksi vuotta vanha sähköposti. Olin aloittanut uudessa, ensimmäisessä oman alani työpaikassa ja vanhempani huumorimielessä pyysivät apua rahojensa sijoittamiseen. (En siis työskentele rahoitusalalla, joten vastaukseni oli yhtälailla huumorimielessä kyhätty kasaan.) Näin jälkeenpäin ajateltuna, viestissä oli kuitenkin hyvä sanoma, joka pitää paikkansa edelleen. Loppuosa viestistä oli seuraavanlainen:

Kannattaa sijoittaa kuitenkin viisaasti, kestäviin tuotteisiin ja palveluihin. Ennen kaikkea rakkauteen:

Rakkaudessa saa sijoittaa kaiken irtoavan pääomansa. Kuten itsekin varmasti tiedät, aina sijoitukselle ei saa haluttua korkoa/tuottoa tai se muusta syystä osoittautuu huonoksi sijoituskohteeksi. Se voi kuitenkin olla kaiken riskin arvoinen.
Kannattaa olla erityisen valppaana siitä, saako sijoituskohde vieraan pääomanehtoista rahoitusta jostain muualtakin kuin sinun pussistasi!

Pahin tilanne on tietysti konkurssi. Silloin täytyy painaa leuka rintaan ja suunnata kohti tulevaa! Kun taskun pohjalle on kertynyt killinki tai kaksi, ja itsevarmuus sijoittajana palannut ennalleen, voi kaiken aloittaa alusta!
Onnistuneen sijoituksen rakkauden osalta tunnistaa siitä, että ajatus sijoittamisesta häviää, muodostuu suhde, jossa puolin ja toisin jaetaan osinkoja päivittäin.

Muistetaan siis rakastaa ja tulla rakastetuiksi. Se, mikä tuntuu sydämessä hyvältä, on oikein.

Jäin miettimään, mikä olisi yhteenveto näistä elämäni viimeisimmistä kahdesta vuodesta. On ilo huomata, että olen toteuttanut yhä enemmän ja enemmän omaa mottoani siitä, mitä Pikku Prinssikin sanoi;

”Vain sydämellään näkee hyvin. Tärkeimpiä asioita ei näe silmillään.”

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s