Mistä tietää milloin seurustellaan?

Olen tavannut Jonkun.

Tai tapasin Jonkun jo itse asiassa reilu kuukausi sitten.
Silloin, kun olin jo poistamassa Tinderiä puhelimesta
ja ottamassa pientä taukoa deittailusta.

Joku vaikutti siltä, että hän oli ”too good to be true”. Olin hämmästynyt, miten taidokkaasti hän leikki sanoilla, miten nopeasti hän reagoi vitseihini ja miten helposti hän ymmärsi ne. Kaiken lisäksi hän vaikutti komealta, sosiaalisesti älykkäältä, kohteliaalta, mukavalta ja fiksulta – too good to be true.

Olin pitkästä aikaa todella hermostunut hänet nähdessäni.
Mielessäni rukoilin, että hän olisi edes puolet siitä, mitä odotin hänen olevan. Ja oli hän, hän oli paljon enemmän.

Jo ensimmäisillä treffeillä oli selkeää, että välillämme synkkasi. Puolin ja toisin keskustelu pysyi yllä ilman vaivaannuttavia hiljaisia hetkiä, ja oli mukavaa huomata, että Joku osasi keskustella asiasta kuin asiasta.

Hänestä on myös helppo erottaa, milloin hän puhuu asioista vakavissaan ja milloin hän heittää vitsiä. Toisinaan kun joidenkin ihmisten kanssa päätyy tilanteeseen, jossa on helppo vaihtaa keskustelunaihetta lennosta, mutta aina ei tiedä, onko sävy molemmilla sama.

Jatkoimme viestittelyä päivittäin ja Joku heittikin vitsiä muun muassa ”kolmen päivän säännöstä”. Nauroimme yhdessä sille ajatukselle, että pitäisi odottaa 72 tuntia, ennen kuin voi toiselle laittaa viestiä, vaikka olisi kiinnostunut. Niin typerää.

Toiset treffit sujuivat myös ilman sen kummempaa fyysistä kontaktia. Aika ajoin käsivartemme saattoivat osua toisiinsa istuessamme vierekkäin ja kumpikin antoi kosketuksen jatkua hetken aikaa. Sen aikaa, ettei sitä voinut luokitella enää vahingoksi.

Oli mukavaa, kun perhosia leijaili vatsassa. Tässä sinkkuaikana monet deitit ovat päätyneet nopeasti vällyjen väliin, joten tämä oli piristävä poikkeus. Toki kolmannella kerralla testasimme seksinkin toimivuuden ja täytyy sanoa, että se(kin) oli taivaallista.

Olemme tavanneet (yökyläilyjen) merkeissä 2-3 kertaa viikossa ja sen lisäksi pidämme yhteyttä useita kertoja päivän aikana.

Kysymys kuuluukin, että milloin sitä tietää, että kyse on ”seurustelusta”?

Olen kuluneen kuukauden aikana elänyt tavallista sinkkuelämääni.
En ole tinderöinyt, mutta en ole tilaisuuden tullen kieltäytynyt jostain muusta yöseurasta. Jostain syystä seurustelu ajatuksena tuntuu vielä vähän pelottavalta. Haluanko oikeasti käydä seurustelemaan jo nyt? Vaikka Joku onkin aivan käsittämättömän mahtava ihminen kaikin tavoin ja nautin hänen seurastaan, mietin silti olenko valmis seurusteluun? Ja milloin minun täytyy olla valmis siihen?

Miksi ihmissuhteiden täytyy olla niin hankalia?

Mainokset

2 thoughts on “Mistä tietää milloin seurustellaan?

  1. Evelyn sanoo:

    Aaaahhh kuulostaa niin tutulta 🙂 Mä oon ollut kohta 1,5v sinkkuna ja olo on tosi ristiriitainen. Etsin parisuhdetta, mutta kuitenkin tulee ihan hirvittävä pakokauhu jos joku esittää kiinnostuksen merkkejä. Toisaalta aina välillä mietin et antaa asioiden mennä omalla painollaan. Mäkin olen tässä jo pidempään miettinyt, et koska sitä olis valmis uuteen parisuhteeseen? Pelottaa, mut kuitenkin tietää sitä pysyvyyttä haluavansa.

    Tykkää

    • Ah, ristiriitaisuus sana tunnistettu vähän liianki hyvin! Mikähän siinä onki, että sinä hetkenä, kun on yksin haluais jakaa hetket jonkun toisen kanssa, yhden ja saman tyypin. Mutta sitten toisen kanssa ollessa, sitä kaipaa jotenki tietynlaista vapautta ja saa ahdistusta kaikista ”epäselvyyksistä”.. Miksi mielen pitääki olla niin monimutkanen??? 😀

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s