Mitä seksistä halutaan lukea?

Olen vihdoin yrittänyt vähän tutustua wordpressin tarjoamiin tilastotietoihin, jotka antavat tietoa blogin kävijöistä. Mitä kautta he ovat sivuilleni tulleet, mitä hakusanoja tai avainsanoja käyttäneet etc.

Voin kertoa, että kovin yleistäviä havaintoja en näiden kävijämäärien perusteella pysty tilastoista johtamaan, mutta mielenkiintoni on herättänyt yksi silmiinpistävä juttu.

Reilu puolet kävijöistä ovat eksyneet sivuille blogilistan kautta avainsanalla ”seksi”.

Voi miten he ovat pettyneetkään, kun sivulla on tähän mennessä yksi kirjoitus, jossa käsitellään seksiä. Eikä siinäkään kovin rajusti tai yksityiskohtaisesti.

Mietinkin, että mitä ihmiset haluavat seksiin liittyen lukea? Ja minkälaiset ihmiset näillä avainsanoilla tekstejä etsivät? Seksi on ainakin suomalaisessa kulttuurissa vielä jonkinlainen tabu. Fetissejä ja fantasioita pidetään outoina, vieraina ja niiden perusteella voidaan tuomita toinen ihminen. Tähän maailmaan mahtuu kuitenkin mielestäni paljon sairaampiakin juttuja kuin jonkun halu saada naisen virtsat naamalleen.

Kokemuksieni perusteella moni mies tuntuisi haluavan rajuakin seksiä, mutta silti tyydytään perus lähetyssaarnaajaan. Kyse lienee siitä, ettei kehdata tuoda omia toiveita julki. Ajatellaan, että lähtökohtaisesti naisia pitäisi kohdella silkkihansikkain vällyjen välissä.

Mutta mitä ihmiset siis haluavat lukea? Tositarinoita fantasioiden toteuttamisesta vai fiktiota?

Eksyin itsekin lukemaan jonkun miehen ylläpitämää blogia, jossa hän kertoo omista fetisseistään, joita muutaman tekstin perusteella oli paljon. Sinne mahtui kaikki imettämisestä oman sperman syömiseen. Hienoa, että joku tuo asioita rohkeasti esiin. Ehkä moni hakeekin seksi-aiheisten tekstien takaa hyväksyntää ja sitä tunnetta, että on ihan normaalia tykätä jostain epänormaalista.

Taitaa olla kolmas kerta, kun sivustollani rohkaisen ihmisiä olemaan avoimia seksin suhteen.
Puhukaa, kertokaa, jakakaa, nauttikaa, irrotelkaa, kokeilkaa.
Ei se ota, jos ei anna.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s