Opas deittailuun.

Huom! Tämä teksti ei anna vinkkejä deittailuun. Niitä löydät täältä.

Olisin erittäin tyytyväinen ja kiitollinen, jos joku mies voisi ystävällisesti koota ”deittailun käsikirja naisille” -teoksen. Toivoisin sisällysluettelosta löytyvän esimerkiksi seuraavia aiheita:

1. Deittailusanastoa suomi – mies – suomi
2. Mitä miehet toivovat treffeiltä?
3. Milloin nainen on miehen mielestä liian helppo?
4. Milloin tietää, että mies on aidosti kiinnostunut?

Treffisaldoni kuluneelta viideltä sinkkukuukaudelta on jotain välillä 15-20.
Osa treffeistä on ollut rehellisiä seksitreffejä, joiden jälkeen ei ole pidetty yhteyttä ja
se on ainakin minulle ollut harvinaisen selvää.

Osa treffeistä on ollut kertaluontoisia, kahvin merkeissä nähty julkisella paikalla, pientä toiseen tutustumista ja ajatusten vaihtoa. Yksi kaikinpuolin epämiellyttävä kokemus, muutoin hauskoja tapaamisia, jotka eivät ole poikineet yhteydenpitoa puolin eikä toisin. Toisaalta, joistain jäi ilmaan monta kysymystä. Oliko välillämme kipinää? Pitikö hän minusta? Olisiko hän halunnut tavata uudestaan?

Kenellä on vastuu ottaa yhteyttä treffien jälkeen? Ja kuinka nopeasti tai millä viiveellä pitäisi laittaa viestiä/soittaa?
Luin vastikään kirjoituksen, jossa tuomittiin WhatsAppin ja Facebook Messengerin kaltaisten sovellusten muuttaneen treffikäytäntöjä. Niiden kautta viestittely ja yhteydenpito on helppoa, joten ihmiset tuppaavat kertomaan itsestään kaiken jo ennen ensimmäisiä treffejä. Lisäksi klassinen ”kolmen päivän odotus” treffien jälkeen on historiallinen muinaisjäänne, koska WhatsAppin kautta odotetaan yhteydenottoa saman tien.

Myönnetään, onhan tuo katala sovellus.
Näet, kun joku on ollut paikalla ja/tai lukenut viestisi, muttei ole vastannut eikä laittanut sinulle viestiä. Paskiainen.
Mutta toisaalta, jos joku aidosti tuntuu kiinnostavalta ensitreffeillä, miksi pitäisi odottaa kolme päivää? Kyseisessä kirjoituksessa (joka siis tosiaan taisi olla Iltalehden/-sanomien sivuilta bongattu) tätä kolmen päivän odotusaikaa kuvattiin mietintäajaksi. Jos miehen täytyy kolme päivää miettiä, haluaako hän nähdä minua uudestaan, kannattanee olla näkemättä.

Vaikuttaako nainen liian tyrkyltä, jos hän laittaa ensimmäisen viestin?
Jostain syystä minulle on tullut kuva siitä, että miehet kokevat naisten suunnalta tulevat viestit helposti takertuviksi ja päällekäyviksi. Ikään kuin se ”Moikka, oli kiva nähdä ja mielelläni näkisin sut vielä uudestaan kahvikupin äärellä” tarkoittaisi samaa kuin ”Moikka, rakastuin suhun saman tien, tavataanko alttarilla?”.

Onko näin?

Osa treffeistä on poikinut useamman tapaamiskerran. Vaikken varsinaisesti tällä hetkellä etsikään elämäni seuraavaa suurta rakkautta, olen valmis antamaan mahdollisuuden mukaville ja kiinnostaville miehille. Suurin osa näistä deittailujutuista on tullut tiensä päähän omasta/yhteisestä tahdosta. Mysteereitäkin on kuitenkin jäänyt ratkaistavaksi.

Case: Huonoa huumoria vai totista totta?

Tapailin yhtä mukavaa miehenalkua parin viikon ajan melko intensiivisesti. Tuona aikana jopa jätin Tinderin käytön ja viestittelyn muiden miesten kanssa. Keskityin vain meidän väliseen yhteydenpitoon ja halusin aidosti tutustua häneen. Kaikki sujui jopa pelottavan hyvin, näin hänessä paljon ns. poikaystäväpotentiaalia, kunnes yhtäkkiä juttu loppui. Viimeinen keskustelu käsitteli sitä, oliko minulla lapsia (vaikka se oli käyty läpi jo aikaa sitten). Yritin heittää asiasta vitsiä, johon hänen huumorintajunsa olisi aiemmin riittänyt, mutta se ei tällä kertaa toiminutkaan. Juttu loppui yhtä nopeasti kuin oli alkanutkin ja mieleeni jäi ainakin tuhat kysymystä. Mitä tapahtui? Mikä meni vikaan? Annoinko jotenkin liikaa viboja siitä, että haluaisin sitoutua? Koska omasta mielestäni yritin olla hyvin cool, ehkä hieman varauksellinenkin, juuri sen takia, ettei hän ajattelisi minun odottavan jo kosintaa seuraavilla treffeillä.

Case: Spesiaali.

Tämä kaveri sai ystäväpiirissämme nimen ”spessu”. Omien sanojensa mukaan hän oli varsin tyytyväinen nykyiseen tilanteeseensa (sinkkuna olemiseen siis), mutta se voisi muuttua, jos vastaan tulisi joku ”spesiaali”. Näimme kahdesti, ensimmäisen kerran kahvilla ja toisen kerran minun luona ruoan merkeissä. Ei halaamista enempää kontaktia. Juttu luisti ja mielestäni ilmapiiri oli hyvin rento. Toisen kerran jälkeen sain viestin, jossa kiitettiin ruoasta ja seurasta. Laitoin samantyyppisen viestin takaisin ja toivotin hyvää yötä. Se jäi viimeiseksi viestiksi.

Tässä asiassa voin ehkä syyttää itseänikin siitä, että juttu päättyi. Joskin, pidin häntä melko suorasanaisena miehenä ja oletin hänen osaavan ottaa halutessaan yhteyttä. Mielessäni pyöri myös jatkuvasti ajatus hänen ”spesiaalin metsästyksestä”. Olinko minä tarpeeksi spesiaali? Pitäisikö minun yrittää vielä enemmän?

Ehkä tarvitsen lisää kokemusta treffailusta.
Mutta silti toisinaan toivon, että ihmisten pään yläpuolella olisi ajatuskupla, joka paljastaisi heidän ajatuksiaan.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s